Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112
Locatie Leiderdorp

Een warme groet van Angelie van de Ende

door Angelie v.d. Ende – triagist

Beste collega’s , huisartsen, doktersassistenten, triagisten en andere medewerkers. Via deze weg wil ik jullie laten weten, dat ik na bijna 22 jaar niet meer in dienst ben van de Huisartsenposten De LIMES.

Gedurende deze periode heb ik veel mooie herinneringen gemaakt, waarbij de patiënttevredenheid bij mij hoog in het vaandel staat. Mijn focus is gericht op de persoon/patiënt. Mijn werk deed ik altijd vol passie, enthousiasme en toewijding. Het gevoel van saamhorigheid met name tijdens de nachtdiensten. Een klein team, het persoonlijke aspect met de huisarts, collega triagisten & de  chauffeurs. De combinatie telefonische/fysieke triage, de huisarts assisteren (medisch/ technisch handelen), met elkaar er een goede dienst van maken, de hectiek van de nachtdiensten, de adrenaline, dit vond ik met name een extra drijfveer. Een lekkere versnapering en een  lach mocht dan ook zeker niet ontbreken.
Na een groot verkeersongeval in 2021 was ik helaas niet meer in staat om nachtdiensten te draaien. Bovendien is dit ook medisch gezien afgeraden. Hierdoor ontstond er voor mij een geheel nieuwe situatie zowel op privé- gebied als werk gerelateerd. Voor mij is het nu belangrijk om te concentreren op herstel en goede vitaliteit. Ik ben mij aan het oriënteren voor een baan voor overdag, waarbij ik mij o.a. wil gaan verdiepen in de ouderenzorg. Dankjewel voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren. Ik wens iedereen het beste toe!  Warme groeten angelievde@gmail.com

Terug naar overzicht