Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Ik heb medicijnen nodig buiten normale apotheekuren

De dienstapotheek is uitsluitend bedoeld voor medicatieverstrekking bij spoedeisende gevallen.

De actuele openingstijden van alle dienstapotheken in de regio Zuid-Holland Noord vindt u op de website http://www.ssdr.nl

Medicatiegegevens

Patiënten dienen of een actueel medicatieoverzicht mee te nemen voor een goede afhandeling door de dienstapotheek of bij hun eigen apotheek toestemming te hebben gegeven voor het uitwisselen van medicatiegegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Betaling

Zorg dat u altijd een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) bij u heeft met daarop uw BSN-nummer. Het is bij de dienstapotheek niet mogelijk medicijnen op rekening te krijgen. Zorg daarom dat u ook contact geld of uw pinpas bij u hebt. Let op: voor een aanvraag voor een recept voor medicatie/medische hulpmiddelen via de Huisartsenposten brengen wij € 35,00 in rekening (+ de bijbehorende kosten van medicijnen in rekening gebracht door de dienstapotheek).

Taxiregeling

Als het voor u onmogelijk is de medicijnen zelf op te halen of te laten ophalen dan kunnen de medicijnen op verzoek van de voorschrijvende huisarts met een taxi worden bezorgd.