Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Iets voor u? Huisartsenposten De LIMES zoekt cliëntenraadsleden

Wie buiten kantoortijden dringend hulp van een huisarts nodig heeft, belt met Huisartsenposten De LIMES. We willen graag met onze patiënten in gesprek blijven over onze zorgverlening middels de Cliëntenraad.

Wat doet de Cliëntenraad?

De Cliëntenraad overlegt regelmatig met onder meer de bestuurder over zaken die het belang van de patiënt raken. Door advies te geven en het bestuur en de koers van Huisartsenposten De LIMES te controleren, wordt de stem van de patiënt gehoord.

Wie zoeken we?

We zoeken een betrokken persoon, gericht op samenwerking. Bestuurlijke ervaring is geen vereiste. Belangrijk is dat de leden van de raad vanuit het algemeen patiënten belang kunnen denken. De leden maken zich hard voor beleidsmatige oplossingen en resultaten waar de patiënt wat aan heeft. Gemiddeld vraagt dit werk ongeveer 2,5 uur inzet per week. Gezien de huidige samenstelling van de Cliëntenraad zoeken wij bij voorkeur iemand die woonachtig is in Leiden of omgeving.

Over de organisatie

Huisartsenposten De LIMES BV is een samenwerkingsverband van de huisartsen met een praktijk in het verzorgingsgebied Zuid-Holland Noord. Deze nieuwe organisatie is op 1 januari 2021 ontstaan uit de fusie van Stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland en de Coöperatieve DoktersDienst Duin- en Bollenstreek.

Meer weten?

Voor meer informatie of het aanmelden van een kandidaat kunt u mailen naar clientenraad@hpdelimes.nl.

Terug naar overzicht