Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Klachtenfunctionaris HP De LIMES

door Manon Windhorst – Klachtenfunctionaris

Hierbij wil ik mij even voorstellen, ik ben Manon Windhorst, 47 jaar en per 01-02-2022 zal ik de functie van klachtenfunctionaris van Huisartsenposten De LIMES invullen. Na 30 jaar in dienst te zijn geweest van het Alrijne Ziekenhuis,  waar ik door oogproblemen mijn functie als operatieassistent niet meer kan uitoefenen, begin ik als klachtenfunctionaris aan een nieuwe start.

Na een aantal maanden werkzaam te zijn geweest als ondersteuner van de klachtenfunctionarissen van het Alrijne ziekenhuis, ga ik nu de stap zetten om zelf gecertifieerd klachtenfunctionaris te worden in de zorg.

Ik ben per 26-01-2022 gestart met de opleiding. In combinatie met een stageplek in het Groene Hart Ziekenhuis en een functie bij de Huisartsenposten De LIMES hoop ik de opleiding in november met goed gevolg te kunnen afronden. Door mijn oogproblemen heb ik een (lichte) visuele handicap waardoor jullie mij al snel zullen herkennen op de werkvloer aan mijn donkere filterbril.

Verder ben ik moeder van twee studerende zoons van 20 en 18 jaar. Met z’n drieën wonen we in Alphen aan den Rijn. Tevens heb ik een LAT relatie met Ron die eigenaar is van het klimpark in Alphen aan den Rijn. Ook hier ben ik regelmatig te vinden om te helpen met klimgordels aantrekken en helmen opzetten. Daarnaast ben ik graag buiten om te sporten vooral veel hardlopen en wandelen.

Mede door de enthousiaste kennismakingsgesprekken heb ik enorm veel zin om te beginnen aan mijn nieuwe start en de nieuwe samenwerking. Tot snel op de werkvloer!

Terug naar overzicht