Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Voorstellen klachtenfunctionaris Huisartsenposten De LIMES

door Marinka Ockhuijsen – Klachtenfunctionaris

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mij voor te stellen. Ik ben Marinka Ockhuijsen, 54 jaar en ik woon in Rhoon. Het mooie van een dorp met veel groen en rust, is verenigd met het drukke en gezellige van de eigenwijze stad Rotterdam. Ik ben getrouwd, wij hebben twee dochters en eigenlijk kennen wij als gezin niets anders dan werken en leren in de zorg.

Ik heb 30 jaar gewerkt in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam en de laatste zes jaar heb ik mij gericht op het ondersteunen van calamiteitenonderzoeken. Recht doen aan de ervaring van de patiënt of naaste(n) én die van de betrokken zorgprofessionals is voor mij een belangrijke drijfveer. 
Ikazia heb ik verlaten voor Quasir, een kenniscentrum dat diensten levert, zoals in de Wkkgz is geregeld en vanuit Quasir ben ik per 4 juli jl. als klachtenfunctionaris aan de slag gegaan bij Huisartsenposten De LIMES. Naast klachtenfunctionaris ben ik NLP Master practitioner, counselor/coach en psychosociaal therapeut met een eigen praktijk in deeltijd. Ik maak mijn werkweek compleet als chatvrijwilliger bij De Luisterlijn, een landelijke organisatie die anoniem gesprekken biedt aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Wat ik hier uithaal, zijn unieke verhalen en de mogelijkheid om contact te maken. De combinatie van functies levert mij de leukste werkweek op! Met veel enthousiasme en oprechte interesse ga ik starten. Ik hoop op een goede samenwerking!

Terug naar overzicht