Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Bericht op verzoek van de GGD Hollands Midden:Covid-vaccinatie voor Niet Mobiele Thuis Wonenden

Vorige week heeft u een brief ontvangen van het RIVM over het aanmelden van Niet Mobiele Thuiswonenden voor vaccinatie aan huis. Dit betreft de booster, maar ook eventuele 1e, 2e en 3e vaccinaties. Op 30 november is er een brief nagezonden met inhoudelijke informatie.

Voor deze ronde vaccineren van Niet mobiele thuiswonenden zijn er 2 mogelijkheden:

  1. Primair: Een GGD team gaat langs om te vaccineren. In dat geval moet de huisarts de patiënt aanmelden via http://www.vaccinatie-nietmobielethuiswonenden.nl/
  2. Alternatief: De huisarts vaccineert en registreert zelf

Om de planning van alle vaccinaties door de Mobiele Teams van de GGD in de komende periode goed te kunnen organiseren, is het wenselijk de Niet Mobiele Thuiswonenden zo snel mogelijk aan te melden.

Dit gaat om alle patiënten van 18 en ouder die niet naar een vaccinatielocatie kunnen komen. Ook 60- mag dus al aangemeld worden via http://www.vaccinatie-nietmobielethuiswonenden.nl/.  

Mochten er, ondanks de berichtgeving van het RIVM, vragen zijn over de vaccinaties voor Niet Mobiele Thuiswonenden, neem dan contact op met de Coördinator NBTW van GGD Hollands Midden, Eline Zeedijk,
op 06 422 33 822.

Terug naar overzicht