Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Bericht van de afdeling HR – Openstaande vacatures

door Meike Smit – HR manager

Graag wil ik jullie informeren over de volgende interne vacatures:

  • Regietriagist
  • Preventiemedewerker
  • Lid Bedrijfsopvangteam  (BOT)

Heb jij interesse in een van deze vacatures, lees dan snel verder!

2 Regietriagisten
Locatie Leiderdorp & Alphen aan de Rijn

Heb jij een helicopterview en weet je goed overzicht je houden over de gehele dienst en alle details die daarbij komen kijken? Ben je open, benaderbaar en kan je goed in verbinding communiceren met interne en externe partijen? Durf je besluiten te nemen als dat nodig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als regie triagist ben je tijdens jouw dienst de eerstverantwoordelijke en het aanspreekpunt voor jouw collega’s. Daarnaast coördineer je de werkzaamheden van de post waar je aan het werk bent. Je hebt nauw contact met jouw collega’s en regie-arts en samen vormen jullie één team.

Werk jij minimaal 16 uur per week bij De Limes als triagist en lijkt jou het een leuke uitdaging om een stap te gaan maken? Maak kenbaar aan jouw leidinggevende dat jij hier interesse voor hebt en wie weet kan jij binnenkort in deze functie van betekenis zijn!

2 Preventiemedewerkers
4 – 6 uur per maand per preventiemedewerker

Naast je reguliere werk binnen Huisartsenposten De LIMES kom jij 4 – 6 uur per maand als preventiemedewerker werken. Je gaat het plan van aanpak van de RI&E (risico-inventarisatie en evaluatie) uitvoeren, adviseren en monitoren. Je werkt samen met de HR Manager en kan de organisatie en de ondernemingsraad adviseren over maatregelen voor een goed arbeidsomstandighedenbeleid. Zit je collega niet lekker op de werkplek of zijn er sprake van lichamelijke klachten? Dan kan jij in jouw rol als preventiemedewerker voorlichting geven over het gebruik en onderhoud van apparaten en over een juiste werkhouding en de instellingen van de werkplek.

Ben jij:                                                

  • een betrokken medewerker die zich actief wil inzetten om veilige en gezonde werkomstandigheden te (blijven) creëren voor alle medewerkers bij De LIMES?
  • Weet je van aanpakken, kun zelfstandig werken, ben besluitvaardig en oplossingsgericht?
  • Ken je de geldende protocollen en het kwaliteitshandboek van De LIMES of ben je bereidt om je hierin te verdiepen?
  • Ben je bereid om een cursus preventiemedewerker (1 dag) te volgen?
  • Ben je daarnaast minimaal 1 jaar werkzaam binnen HAP De LIMES?

Dan ben jij onze match!

Vacature Bedrijfsopvang Team (BOT)
Als zorgprofessional kun je te maken krijgen met een schokkende gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een confrontatie met bedreiging en fysiek geweld, een onverwachte medische noodtoestand, het moeten aanzien van aangrijpend lijden of het maken van een (ernstige) medische fout. Als een collega betrokken is bij een calamiteit of een schokkende gebeurtenis, dan wordt er altijd contact met diegene opgenomen door een BOT-lid.  Het BOT team van De LIMES bestaat uit huisartsen en zorgmedewerkers van onze beide locaties. Zij zijn specifiek getraind in het voeren van opvanggesprekken.

Voor het BOT-Team zijn we nog op zoek naar nieuwe leden. In totaal is er plek voor 4 nieuwe leden; 2 huisartsen (1 Voorhout, 1 Leiderdorp) en 2 triagisten/doktersassistenten van de locatie Leiderdorp. Afhankelijk van het aantal gebeurtenissen wordt er een beroep op je gedaan. Er zullen maximaal 3 gesprekken gevoerd worden door jou als BOT lid en een gesprek neemt doorgaans een half uur in beslag. Is de collega na de gesprekken nog niet voldoende geholpen, dan kan de BOT-coördinator de collega in contact brengen met de bedrijfsarts of een gespecialiseerde hulpverlener.

Denk jij van toegevoegde waarde te zijn voor het BOT Team en lijkt het jou interessant om collega’s na schokkende gebeurtenissen te ondersteunen, neem dan contact op met de BOT-coördinator Mathilda Boer op 06-302 902 59 of stuur jouw motivatie aan BOT@hpdelimes.nl.

Voor meer informatie over bovenstaande functies kan je contact opnemen met Meike Smit, HR manager, via 06-82042900 of per mail: meike.smit@hpdelimes.nl.  
Wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie naar meike.smit@hpdelimes.nl.

Terug naar overzicht