Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Beste collega’s,

door Gos de Vries – directeur bestuurder

De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie! Hopelijk is er voor velen van jullie in de komende periode gelegenheid om even afstand van De LIMES te nemen. Even genieten van vakantie en andere belangrijke zaken in het leven. Voor allen die in juli en augustus gewoon doorwerken hoop ik dat er recent is genoten van vakantie, of dat er voor de periode daarna een vakantie in het verschiet ligt.

Aantal verrichtingen stabiliseert
In de eerste helft van dit jaar zien we dat het aantal verrichtingen eindelijk stabiliseert en net onder dat van de eerste zes maanden van 2019 (pre Corona) ligt. Gezien de enorme drukte en het grillige patroon in 2022 is dat meer dan welkom. Toch hebben we door het formatietekort voorlopig nog de extra inzet nodig van het Triage Support Center. Met het aannemen van nieuwe medewerkers en het behouden van onze goede en ervaren collega’s komen we hopelijk ook hier weer in stabieler vaarwater. Binnen de kantoormedewerkers zijn er een aantal wisselingen gaande. Vanaf september zijn alle functies weer ingevuld.

Algemene ledenvergadering Huisartsen
Voor de huisartsen staat er deze week naast het gewone werk nog een belangrijke ALV op het programma. De nieuwe Strategie 2024 – 2028, vrij roosteren, lidmaatschap van waarnemers zijn slechts enkele van de onderwerpen die aan bod komen.

De genoemde nieuwe Strategie 2024 – 2028 is een vervolg op de (in december van het afgelopen jaar georganiseerde) bijeenkomsten waarin we gezamenlijk met medewerkers en huisartsen hebben bedacht welke onderwerpen we de komende jaren willen oppakken. De Strategie zegt eigenlijk waarom we dat doen, welke ambities we hebben en welke kernwaarden voor ons belangrijk zijn.

Naast het verkrijgen van instemming vanuit de ALV en de Raad van Commissarissen, en draagvlak bij de OR en Cliëntenraad, zal er uiteraard uitgebreid aandacht worden besteed aan de betekenis hiervan voor alle medewerkers en huisartsen.

Zomerfeest De LIMES
Twee weken geleden  vond ons (2e jaarlijkse) zomerfeest plaats in Katwijk aan Zee. We zijn nog steeds aan het nagenieten. Een prachtige locatie, heerlijk weer, een goede band en vooral een goede stemming bij de aanwezigen, hebben gezorgd voor een mooi feest! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! Voor nu wens ik jullie veel leesplezier en een mooie zonnige zomer (met af en toe een gezond buitje ?) toe!

Terug naar overzicht