Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Beste collega’s,

door Gos de Vries – directeur bestuurder

Na een pauze gedurende de zomervakantie is dit weer de eerste editie van de tweewekelijkse nieuwsbrief van Huisartsenposten De LIMES. Hopelijk hebben velen van jullie in de afgelopen periode kunnen genieten van een welverdiende vakantie, is het gelukt om even afstand te nemen van het werk en bij te komen van de wel heel drukke maanden in het voorjaar. Het lijkt erop dat we qua productie in ‘normaler’ vaarwater komen met cijfers die in de buurt liggen van de vergelijkbare periode in 2019.

Zelf zit ik na een heerlijke vakantie in Denemarken (met prachtig weer, maar gelukkig geen tropische temperaturen) weer vol energie om de komende maanden met elkaar verder te gaan met diverse projecten. We werken hard aan het verder op orde brengen van de basis van de organisatie, en met de start per 1 oktober van Aletta van de Watering als nieuwe manager in Voorhout hebben we een compleet MT. Daarnaast zal Annechien van Roosmalen ons als communicatie adviseur, tijdelijk tot eind dit jaar, komen ondersteunen.

Naast aandacht voor de interne organisatie zijn we druk doende met tal van andere projecten. Binnenkort start de verbouwing van de post in Alphen en ook de voorbereiding van de nieuwbouw in Leiderdorp loopt volgens plan. Ook het project ‘toekomstbestendige nachtzorg’ krijgt een vervolg op de ALV van 20 september. Samen met een werkgroep van vier huisartsen wordt er een aangepast voorstel voorgelegd.

Om wat meer structuur te brengen in de zaken die we oppakken starten we dit najaar met het opstellen van een visie en meerjaren strategisch beleidsplan. Dit willen we vooral samen met jullie doen. Inbreng en betrokkenheid van medewerkers en huisartsen is hiervoor essentieel. Meer informatie over dit traject en de mogelijkheid om hieraan mee te werken volgt in de volgende nieuwsbrief. Voor nu wens ik jullie veel leesplezier!

Terug naar overzicht