Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Even voorstellen

door Aletta van de Watering  – manager locatie Voorhout

Beste collega, 3 oktober ben ik gestart bij Huisartsenposten De LIMES. De eerste week is een mooie week geweest met veel gesprekken, kennismakingen en natuurlijk een hoop leesvoer.
Een warm welkom!
Ik ben Aletta van de Watering, 52 jaar en getrouwd met Arjan. We hebben twee dochters van 24 en 21 die beiden niet meer thuis wonen maar nog wel heel graag thuiskomen. Ik heb 23 jaar bij Huisartsenposten Rijnmond gewerkt, eerst als triagist en de laatste 11 jaar als manager van twee posten. Vóór mijn loopbaan in de eerste lijn heb ik jaren als verpleegkundige gewerkt in diverse ziekenhuizen. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik de eerstelijns spoedzorg een hele mooie branche vind. De huisartsenzorg is zo belangrijk in wijken en in levens van mensen. Graag draag ik mijn steentje bij aan de eerstelijns spoedzorg om zo ook in de ANW uren  goede zorg te garanderen.

Volgend jaar zullen mijn man en ik, samen met onze labrador Gijs, naar Katwijk verhuizen waar we gaan genieten van een nieuw huis en een prachtige omgeving. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met jullie als collega’s, met de huisartsen en met de ketenpartners. Kom gerust langs voor een kop koffie in Voorhout!
Email: aletta.van.de.watering@hpdelimes.nl
Telefoon: 06-12642698

Terug naar overzicht