Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Hoe vitaal en gezond ben jij?

door Alissa Hoogveld – manager Bedrijfsbureau                                         

Bericht voor medewerkers in dienstverband van De LIMES.

Dit herken je ongetwijfeld. ‘Gezondheid’. Een veelvoorkomend antwoord op de vraag wat mensen belangrijk vinden in het leven. Dit is helemaal terecht. Wie zich gezond voelt, voelt zich energiek, vitaal, kan dingen doen die men leuk vindt en hier optimaal van genieten. Genieten van jezelf en met de mensen om je heen.

Maar waar we bijvoorbeeld wel onze auto jaarlijks naar de APK brengen en bewust bezig zijn dat deze naar wens rijdt, vergeten we soms goed voor onze eigen gezondheid te zorgen. Hier staan we veelal pas bij stil op het moment dat er iets met ons aan de hand is. Door bewuster met onze eigen gezondheid en leefstijl bezig te zijn, kunnen veel negatieve gezondheidseffecten worden voorkomen. We kunnen zelf goed zorgen voor het ervaren van een energiek, vitaal en gezond gevoel!

Check uw gezondheid en vitaliteit middels het PMO
Omdat je vitaliteit en gezondheid je grootste goed zijn wil Huisartsenposten De LIMES hier bewust aandacht aan besteden door actief de nadruk te leggen op de gezondheid van de eigen medewerkers.
Dit wordt gedaan door middel van het Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Hierin wordt de nadruk gelegd op jouw vitaliteit, gezondheid en daarmee jouw duurzame inzetbaarheid.

Het PMO wordt uitgevoerd door ArboNed. Met het PMO krijg je een goede indicatie van de eigen gezondheid en vitaliteit. Op basis van de uitslag krijg je concrete tips, adviezen en handvatten om je gezondheid, vitaliteit en leefstijl mogelijk te verbeteren. Deelname is gratis en vrijwillig, waarom zou je het niet doen? Grijp de kans om je gezondheid de aandacht te geven die het verdient!

Vertrouwelijkheid
De zaken die in het PMO besproken worden zijn strikt vertrouwelijk en worden niet met de Huisartsenposten De LIMES gedeeld.

Vragen?
Binnenkort ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor de kick-off presentatie van het PMO namens ArboNed. Hierin wordt uitleg gegeven over alles wat je moet weten over het PMO. Heb je voor die tijd al vragen? Neem dan contact op met Alissa Hoogveld via 06-12207128.

Terug naar overzicht