Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

LSP nieuws

door Sandra v.d. Geer – Sleutelnet                                                                                

Sinds begin november zijn er nieuwe wachtkamerfilmpjes beschikbaar over toestemmingen en Volgjezorg. Zorgaanbieders kunnen hiermee patiënten in de wachtkamer informeren over het nut van het geven van toestemming voor het uitwisselen van medische gegevens. De informatie sluit aan bij de Volgjezorg-folder en de eerder dit jaar herziene poster. Daarmee is alle patiëntinformatie nu in dezelfde stijl wat de herkenbaarheid moet vergroten.

De nieuwe wachtkamerschermen zijn, net als de Volgjezorg-leaflets, beschikbaar in verschillende talen, namelijk Nederlands, Engels, Arabisch, Oekraïens, Pools, Portugees, Spaans en Turks.

U kunt de filmpjes als ZIP-bestand downloaden. In het ZIP-bestand staan alle taalversies, zowel als MP4-videobestand, losse afbeeldingen als PowerPoint. Afhankelijk van uw wachtkamersysteem kunt u kiezen welke versie(s) u wilt gebruiken. Wilt u vanuit uw wachtkamersysteem linken naar de filmpjes op internet? Kijk dan op het YouTube-kanaal van VZVZ of het kanaal van Volgjezorg.

Gratis informatiemateriaal voor uw patiënten kunt u bestellen via onze webshop of kijk op aorta-lsp.nl voor een overzicht van alle beschikbare materialen.      

Heeft u vragen? Neem contact op met Sandra van der Geer: E: svandergeer@sleutelnet.nl
T: 071 – 514 01 40 www.sleutelnet.nl

Terug naar overzicht