Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

LSP Nieuws

door Sleutelnet

LSP nieuws

Promotie Volgjezorg
Vorig jaar is er door de VZVZ, de beheerder van het LSP, een burgercampagne gevoerd onder de naam van Volgjezorg. Via www.volgjezorg.nl kunnen patiënten online toestemming geven om hun belangrijkste medische gegevens te delen via het LSP. Op dit moment is VZVZ aangekomen bij een nieuwe fase van deze campagne, de online campagne, waarbij de activering van de burger centraal staat. Vanaf nu tot en met de zomer kunnen er berichten over Volgjezorg verschijnen op online platforms, zoals nieuwswebsites, mediasites en Facebook. Klik hier voor meer informatie over de campagne. Voor u is het van belang om hiervan op de hoogte te zijn, omdat de kans groot is dat (nog meer) patiënten online toestemming zullen gaan geven voor uw praktijk. Ons advies is om uw patiënten goed over het LSP te informeren. Via de webshop van VZVZ kunt u kosteloos voorlichtingsmateriaal bestellen.

Snelste stijgers
In de onderstaande tabel zijn de 15 huisartsen(praktijken) te zien die de afgelopen 10 weken de grootste groei hebben doorgemaakt wat betreft het percentage aangemelde patiëntendossiers.

Bent u benieuwd wat uw opt-in stand is, of heeft u andere vragen over het LSP? Neem contact op met Leonieke van Willigen van Sleutelnet via lvanwilligen@sleutelnet.nl of via 071-5140130.

Terug naar overzicht