Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Teamleider locatie Leiderdorp stelt zich voor

door Willemijn Oosterlee  – teamleider Leiderdorp

Mijn naam is Willemijn Oosterlee en ik ben 32 jaar oud. Ik woon in Alphen aan den Rijn samen met mijn gezin. Ik ben moeder van een jongen en een meisje. In mijn vrije tijd doe ik graag aan crossfit of hardlopen. Sociale momenten met familie en vrienden vind ik belangrijk. 

Sinds mijn achttiende ben ik werkzaam in de zorg. Gestart in de gehandicaptenzorg en toen een lange tijd werkzaam geweest in het ziekenhuis als verpleegkundige. Ik heb ervaring opgedaan in de acute zorgsector. De HAP wereld is nieuw voor mij. De afgelopen twee jaar ben ik werkzaam geweest voor een commercieel zorgbedrijf. Hier was ik teammanager en verpleegkundige van een groep verpleegkundige professionals. De combinatie maakt dat ik het gevoel had dat ik mij niet volledig kon richten op het teammanager zijn. Ik merk dat ik mijn energie en werkplezier vooral haal uit het coachen en begeleiden van een team. Dat is de reden dat ik bij jullie ben gaan solliciteren. 

Wat heb ik mooie collega’s mogen ontmoeten tijdens de sollicitatiegesprekken en daarnaast tijdens een meeloopavond. Ik heb mogen meeluisteren met een triagist (Karin) en even mogen kijken hoe jullie werken. Ik ben erg enthousiast geworden en inmiddels ben ik per 1 augustus gestart. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten en persoonlijk te spreken.  

Terug naar overzicht