Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Vacature Bedrijfsopvang Team (BOT) 

door Meike Smit – HR manager 

Als zorgprofessional kun je te maken krijgen met een schokkende gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een confrontatie met bedreiging en fysiek geweld, een onverwachte medische noodtoestand, het moeten aanzien van aangrijpend lijden of het maken van een (ernstige) medische fout. Als een collega betrokken is bij een calamiteit of een schokkende gebeurtenis, dan wordt er altijd contact met diegene opgenomen door een BOT-lid.  Het BOT team van De LIMES bestaat uit huisartsen en zorgmedewerkers van onze beide locaties. Zij zijn specifiek getraind in het voeren van opvanggesprekken.

Voor het BOT-Team zijn we nog op zoek naar nieuwe leden. In totaal is er plek voor 4 nieuwe leden; 2 huisartsen (1 Voorhout, 1 Leiderdorp) en 2 triagisten/doktersassistenten van de locatie Leiderdorp. Afhankelijk van het aantal gebeurtenissen wordt er een beroep op je gedaan. Er zullen maximaal 3 gesprekken gevoerd worden door jou als BOT lid en een gesprek neemt doorgaans een half uur in beslag. Is de collega na de gesprekken nog niet voldoende geholpen, dan kan de BOT-coördinator de collega in contact brengen met de bedrijfsarts of een gespecialiseerde hulpverlener.

Denk jij van toegevoegde waarde te zijn voor het BOT Team en lijkt het jou interessant om collega’s na schokkende gebeurtenissen te ondersteunen, neem dan contact op met de BOT-coördinator Mathilda Boer op 06-302 902 59 of stuur een mail aan BOT@hpdelimes.nl.

Terug naar overzicht