Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Vacature opleidingscoördinator LUMC

door Geller Agterberg – huisarts te Rijswijk. Coördinator diensten LUMC en Tutor 2e fase LUMC

Opleidingscoördinator LUMC op de dokterspost Limes- SHR – ( 0,11 fte, 4 uur) gezocht per 1 september 2021. Ben jij de ‘linking pin’ die in staat is, de medewerkers van de dokterspost,  de opleiders en de aios met elkaar te verbinden en zo het veilige opleidingsklimaat op de huisartsenpost te bestendigen?

De huisartsopleiding
De Huisartsopleiding LUMC maakt onderdeel uit van de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) en het daarbij horende netwerk van Huisartsgeneeskunde, Institutionele Zorg en Ouderengeneeskunde, Public Health en Medische Antropologie.

Functie omschrijving
Coördinatie van de opleiding van AIOS op de huisartsenpost. De opleidingscoördinator heeft een verbindende functie vanuit het LUMC richting de dokterspost en andersom.
Coördinatie van de inhoud van het onderwijs op de post voor AIOS.
Vormgeven van de Leidraad diensten op de dokterspost.
Meedenken in kwaliteitsverbetering en onderwijsinnovatie.
Contactpersoon voor AIOS en opleider m.b.t. dienstdoen op de post.

Wat vragen wij
Je bent in staat om de post aan te sturen om zo een leerzame opleidingsplek voor de aios te creëren, dit ondanks alle hectiek die speelt tijdens de diensturen. Je draagt zorg voor de kwaliteit van het onderwijs op de post conform de eisen die vanuit de opleiding worden gesteld. Je bent een praktiserend en ervaren huisarts in de regio van de dokterspost . Je hebt speciale aandacht voor de spoedeisende zorg. Je beschikt over de nodige ervaring als opleider of als docent. Je volgt actuele ontwikkelingen in de huisartszorg op de voet en staat open voor vernieuwing en innovatie. Je bent in staat om mensen te enthousiasmeren en inspireren.

Wat bieden wij
Er is op dit moment vacature ruimte voor 4 uur per week. In eerste instantie is de aanstelling voor de periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid is verlenging mogelijk. Salariëring is conform de CAO Academische ziekenhuizen.

Procedure
Je kunt je sollicitatiebrief + CV (onder vermelding van “Opleidingscoördinator op de Huisartsenpost (HAP)”  vóór 1 augustus 2021  mailen naar: C.H.J.de_Koning-Fennes@lumc.nl

Inlichtingen
Voor meer informatie kan je contact opnemen met, Geller Agterberg, Coördinator diensten LUMC-PHEG, telefonisch te bereiken via het secretariaat (071-5268433) of via e-mail:  G.Agterberg@lumc.nl

Terug naar overzicht