Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Vertrek medisch manager Alphen/Leiderdorp

door redactie en Thomas Knol – medisch manager

Thomas Knol heeft 2 ½ jaar de functie van medisch manager voor locatie Alphen-Leiderdorp met plezier vervuld. Oktober jl. beëindigde hij deze functie. We bedanken Thomas voor zijn inzet en betrokkenheid. Thomas:

Helaas heb ik moeten besluiten om te stoppen met mijn werkzaamheden als medisch manager voor Huisartsenposten De LIMES. De combinatie met de dag-praktijk blijkt teveel tijd in beslag te nemen. Daardoor kan ik me aan beide fronten niet optimaal inzetten en dat vind ik voor beide organisaties niet eerlijk.

Omdat ik enig praktijkhouder ben, heeft de praktijk nu de voornaamste prioriteit. Ik ben bezig met een oplossing daarvoor, maar dit blijkt helaas veel langer te duren dan gehoopt. Vandaar dat ik nu toch deze beslissing neem. Wellicht kom ik in de toekomst weer terug want ik vind de werkzaamheden voor De LIMES erg leuk en stimulerend. Maar daar kan ik nu nog geen concrete uitspraken over doen en zal ook afhangen van de bezetting tegen die tijd.

Voorlopig blijf ik wel voorzitter van de Locatiecommissie (Klankbordgroep) Alphen-Leiderdorp en de regie-arts commissie. Daarnaast denk ik op de achtergrond mee over de verbouwing van locatie Alphen. Op deze manier wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren! Wellicht tot ziens.

Terug naar overzicht