Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Vooraankondiging nascholen in Tanzania

door Milja Egmond – Matthijsen – lid coöperatie bestuur

In navolging van het grote succes van de nascholing Malawi 2019 volgt nu: Tanzania!
Van 25 maart 2023 tot 2 april 2023 wordt er een nascholing georganiseerd voor de huisartsen uit de regio in samenwerking met specialisten uit het Alrijne ziekenhuis.
Deze nascholing heeft het thema “samen zorgen voor de toekomst”: hoe houden wij in onze regio de zorg beheersbaar en betaalbaar met de verwachte toename van zorgvraag.

Diverse specialismen zullen aan bod komen en een gemeenschappelijk doel naast het bijscholen, zal zijn om vooral te kijken waar wij de verbinding kunnen vinden met elkaar.
En waar kan je nu elkaar beter leren kennen, netwerken en brainstormen, dan in de prachtige natuur van Tanzania. Een borrel drinkend aan de rand van de Serengeti. Daarnaast is dit de ultieme gelegenheid om kennis te maken met de medische zorg in Afrika. Wij zullen een aantal kleinere en grotere ziekenhuizen gaan bezoeken en Nederlandse tropenartsen zullen ons ook meenemen in hun (medische) avonturen.

Door onze nascholing zullen wij ook aandacht en financiële steun geven aan deze toegewijde tropenartsen uitgezonden door de stichting Tweega Medica. Wij hopen dat jullie je straks enthousiast zullen inschrijven.

Het organiserend comité;
Lennard Hiltermann (Huisarts in Delden, stichting Tweega Medica)
Milja Matthijsen (huisarts , Oegstgeest )
Rogier van Geldre (huisarts, Oegstgeest)
Jojan Froeling (huisarts )
Rolf de vriend (huisarts , Warmond )
Eveline Schell-Feith ( kinderarts , Alrijne)
Maarten Verschure (sportarts Alrijne )
Ondersteuning door Emely Verdel 06-34944220 / emelyverdel@gmail.com

Terug naar overzicht