Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Voorstellen Communicatieadviseur HP De LIMES

door Annechien van Roosmalen – communicatie adviseur

Ik ben Annechien, 54 jaar en geboren in Alphen a/d Rijn. Opgegroeid in Voorburg en sinds vorig jaar woon ik samen met mijn jongste dochter (16 jr) in het mooie groene Voorschoten. Mijn zoon (24 jr) woont op zichzelf en mijn oudste dochter (21 jr) is na haar dansopleiding in Londen blijven wonen en werken. Ik ben dol op onze Grote Zwitserse Sennenhond Senna (9 jr). Dagelijks ben ik met haar in het bos te vinden. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad, ik sport 2x per week, hou van koken (weinig AVG hier ?) en ben regelmatig in de tuin bezig.

Op 7 september ben ik als communicatieadviseur (zzp) voor HP De LIMES gestart. Mijn werkdagen zijn woensdag en donderdag. Daarnaast werk ik 2 dagen voor het Regionaal Oncologienetwerk West (RO West) van de 7 ziekenhuizen in de regio.

Na een carrière in de financiële sector ben ik in 2008 als zelfstandig communicatieadviseur onder de naam Happiness Communicatie aan de slag gegaan. Dat heeft mij mooie afwisselende en uitdagende opdrachten opgeleverd. Ook heb ik veel fijne inspirerende mensen op mijn pad leren kennen. Een van mijn ambities was mij in te willen zetten voor de zorg. Dat is gelukt. Zo deed ik de laatste jaren met veel plezier en met succes communicatie opdrachten voor o.a. het Reinier de Graaf ziekenhuishuis, huisartsenorganisatie Hadoks (spoedzorg in de regio Haaglanden), Landelijke Huisartsen Vereniging en GGD Ambulancezorg.

Toen Gos mij benaderde voor de communicatie uitdaging bij De LIMES hoefde ik niet lang na te denken. Het contact verliep heel prettig en er liggen belangrijke communicatievraagstukken waar ik mij erg graag in wil verdiepen om er vervolgens de best mogelijke invulling aan te kunnen geven. Hiervoor en natuurlijk om persoonlijk kennis te maken, ga ik graag met jullie in gesprek. Binnenkort neem ik contact op om een afspraak te plannen. https://nl.linkedin.com/in/annechienvanroosmalen/nl

Terug naar overzicht