Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Voorstellen HR manager De LIMES

door Meike Smit – HR manager

Ik ben Meike Smit, 35 jaar en geboren en getogen in Haarlem. Na een lange woningzoektocht ben ik samen met mijn partner en 2 dochters (2 jaar en 3 maanden) sinds november ‘21 wonend in Abbenes.
Op 5 juli jl. ben ik gestart als HR manager bij HAP De LIMES. Na mijn opleiding HRM ben ik gestart als HR adviseur in het onderwijs.  Hier ben ik een aantal mooie en vooral leerzame jaren werkzaam geweest, waarna ik nieuwsgierig werd en mijn vleugels wilde spreiden. Zo ben ik terecht gekomen bij mijn vorige werkgever in de zakelijke dienstverlening. Een hele andere wereld dan in het onderwijs, maar ook zeker interessant. Toch miste ik maatschappelijke betrokkenheid in mijn werk. Waar werk ik voor en wat vind ik hierin belangrijk en hoe kan dit een bijdrage leveren aan een organisatie? Met het beantwoorden van deze vragen ben ik de zoektocht gestart naar een nieuwe baan. Meer dan genoeg vacatures te vinden in deze bijzondere tijden, maar de vacature van HR Adviseur bij De LIMES sprak mij het meeste aan. Super enthousiast was ik dan ook toen ik het bericht kreeg dat ik was aangenomen!

De LIMES voelt, zo in de eerste week, als een warm bad. Ik heb al wat kennismakingsgesprekken gevoerd met prettige mensen en voel mij zeer welkom. Ik ervaar dat er veel en mooie ambities liggen bij De LIMES waaraan ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren. Ik zal in de aankomende weken eerst starten met verdere kennismakingsgesprekken, inlezen en het ‘landen’ in de organisatie. Wie weet kom je mij binnenkort tegen op één van de posten voor een verdere kennismaking. Het lijkt mij interessant om te kijken en horen hoe een avond/nacht/weekenddienst eruit ziet en om een beter beeld te krijgen van het werk wat er gedaan wordt. Wie weet tot snel.

Terug naar overzicht