Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Voorwoord

door Gos de Vries – Directeur bestuurder

Graag wil ik je laten weten dat de gezamenlijk opgestelde Strategie 2024 – 2028 nu definitief is vastgesteld. Dit na uitgebreid overleg intern en met de OR, Cliëntenraad, Raad van Commissarissen, ALV van huisartsen en Algemene vergadering van Aandeelhouders.  De Strategie 2024 – 2028 vinden jullie via deze link! Om er voor te zorgen dat de Strategie meer is dan een mooi document en bij alle medewerkers en huisartsen gaat leven, worden er de komende maanden een aantal activiteiten georganiseerd. Met als slot een spetterende Theatershow op 21 maart! Maar daarover later meer nieuws.

Ondernemingsraad

Een ander belangrijk onderwerp is de komende OR verkiezingen. Het OR reglement bepaalt dat iedere drie jaar de gehele OR aftreedt en er algemene verkiezingen worden georganiseerd. Er zijn 7 zetels beschikbaar, 6 voor medewerkers in de directe patiëntenzorg en 1 voor kantoormedewerkers. Een complete OR is van groot belang voor de organisatie (input vanuit medewerkers) en voor het goed functioneren van de bestuurder. Ik kan mijn werk beter doen met een (positief) kritische OR die meedenkt. Ik roep alle medewerkers die zich verkiesbaar mogen stellen bij deze dan ook op om daarover na te denken. Een professionele werkhouding, minimaal drie maanden werkervaring bij De LIMES en gezond verstand is wat je nodig hebt. De rest kun je via verschillende trainingen leren. Ontzettend leuk en nuttig gezien het eerder geschetste belang. Maar ook gezien de belangrijke projecten zoals de professionalisering van het functiehuis, zorgcoördinatie, de geïntegreerde spoedpost, het rooster, scholing en samenwerking tussen de verschillende posten waar we mee bezig zijn. Voor meer informatie hierover kunnen jullie natuurlijk de huidige OR leden of medewerkers die eerder in de OR hebben gezeten aanspreken. Maar je mag ook jouw direct leidinggevende of mij benaderen. Vanuit de OR volgt meer informatie over de verkiezingen en de procedure van kandidaatstelling.

Safety II

Nog eenmaal graag jullie aandacht voor de Theatervoorstelling over Safety II op 17 januari aanstaande in het LUMC. Ik heb deze voorstelling zelf al eerder op Schiphol gezien en het is echt de moeite waard! Wat mij betreft staan we aan het begin van een andere manier van kijken naar veiligheid en het omgaan met incidenten en calamiteiten. Ik hoop dan ook dat degenen die zich nog niet hebben ingeschreven, of twijfelen, zich alsnog aanmelden. Ondanks dat je weer een avond niet thuis bent, weet ik zeker dat je er geen spijt van krijgt!

ICT manager De LIMES

Tot slot ben ik heel blij met de komst van Jan Wouter Rensink in december als nieuwe Manager ICT. Meer over hem en over alle andere belangrijke onderwerpen vind je in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Terug naar overzicht