Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Werkzaamheden Wilhelminabrug Leiden vanaf 7 juni

Bron – internet                                                                                                                                

Van dinsdag 7 juni tot en met 14 augustus vinden werkzaamheden aan de Wilhelminabrug in Leiden plaats. De brug is deze periode volledig afgesloten. De werkzaamheden hebben gevolgen voor automobilisten, fietsers, voetgangers en het openbaar vervoer. Werk je in deze periode op één van onze locaties? Houd dan rekening met extra reistijd.

Vanaf 15 augustus is de brug weer open, behalve in het weekend van 27 en 28 augustus vanwege test-momenten. Vanaf 29 augustus is de brug weer open en normaal in gebruik. Het onderhoud zorgt ervoor dat de brug blijft voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en dat het verkeer vlot en veilig doorgang kan vinden.

Omleidingen
Borden leiden het verkeer om. Kom je als automobilist vanaf de Hoge Rijndijk, dan word je omgeleid via de Lammenschansweg en de Willem van der Madeweg. Kom je als fietser of voetganger vanaf de Hoge Rijndijk, dan wordt je omgeleid via de Julius Caesarbrug. Ook het OV ondervindt hinder van de werkzaamheden. De routes van buslijnen 1, 2, 7, 169, 182, 183 en 187 wijzigen tijdens de werkzaamheden. Bekijk daarom voor je vertrekt www.arriva.nl of www.9292.nl.

Actuele informatie
Op de website van de provincie Zuid-Holland vindt je de meest actuele informatie over de werkzaamheden.

Klik HIER voor de kaart voor omleidingsroutes voor auto’s.

Klik HIER voor de kaart voor omleidingsroutes voor fietsers en voetgangers.

Terug naar overzicht