Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Wervingscampagne doktersassistenten en triagisten start in maart

door Annechien van Roosmalen – communicatieadviseur


Voor onze huisartsenposten is grote behoefte aan extra doktersassistenten en triagisten om de bestaande teams mee aan te vullen. De werving van nieuwe medewerkers is extra lastig door krapte op de hele arbeidsmarkt. Vanaf maart gaan er daarom verschillende acties van start om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Overzicht communicatieacties

In de verschillende huis-aan-huis kranten van de Duin en Bollenstreek, Leiderdorp en Alphen a/d Rijn kun je in  maart, april en mei een halve pagina advertentie zien staan voor de vacatures doktersassistent, triagist en triagist in opleiding. Daarnaast geven we in diezelfde kranten in een redactioneel artikel meer informatie over hoe de huisartsenpost werkt en interviewen we hiervoor een collega.

In dezelfde periode kom je ons ook tegen op sociale media en op verschillende ‘jobboards’ met een link naar de vacatures op www.huisartsenpostendelimes.nl/vacature. We maken voor de website en sociale media  twee korte maar krachtige filmpjes met in de hoofdrol onze collega’s Karin, Celine, Nelab en Marion. We zijn heel trots dat zij de ambassadeurs van HP De LIMES willen zijn. Zij vertellen in het filmpje en interview over hun vak, hun werkplek en wat het werken op de post in een team zo leuk en dynamisch maakt.

Ken je zelf een mogelijk toekomstige collega?

Ken jij iemand in je familie of netwerk die belangstelling heeft in een afwisselende functie in een dynamische omgeving én die voldoet aan het functieprofiel van doktersassistent of (junior) triagist? Wijs diegene dan naar de vacature info op onze website. En wist je dat het aanbrengen van een nieuwe collega door de afdeling HR wordt beloond?

Terug naar overzicht