Huisartsenposten De LIMES

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Update nieuwbouw

door Esther Struijk, manager Huisartsenposten Alphen/Leiderdorp

Graag stel ik jullie op de hoogte van de lopende nieuwbouw projecten.

Alphen
Zoals jullie weten is de verbouwing in Alphen achter de rug. Afgelopen week is er een evaluatie geweest met de projectgroep en de locatiecommissie Alphen.

Naar aanleiding daarvan zullen de komende tijd de puntjes op de i gezet worden maar we zijn al heel blij met veel positieve reacties over het werkplezier op de vernieuwde post.

Leiderdorp
Het nieuwbouw project in Leiderdorp komt in een nieuwe fase. Het definitief ontwerp is in december afgerond. Op dit moment vinden de eerste afspraken plaats voor het technisch ontwerp.
De komende maanden zal de projectgroep bijeen komen en hier over mee denken. Vervolgens zal de afdeling I en A aan de slag gaan om dit samen met de afdeling I en A van het Alrijne verder uit te werken. Het technisch ontwerp ronden we voor de zomer af. De komende tijd zal ook gekeken worden naar de inrichting. We zullen hierbij aansluiten op de inrichting en kleurstellingen van het Alrijne, aangezien het een geïntegreerde spoedpost gaat worden en we sommige ruimten gedeeld zullen gebruiken. De oplevering staat op dit moment gepland medio 2025.

Terug naar overzicht